Cn

Mobile Phone: +86 18361445350

Products
Products

Key Words: Laser Cutter PlywoodLaser Engraving MachineLaser Rust RemovalHandheld Laser Welder

Home > Products > Laser Cutting > CO2 Laser Cutting Machine

машина за лазерно рязане на дърво

лазер за рязане и грсвиран

    Евтино, по -евтино, най -евтино    

Лазерно гравиране на текст, лога и снимки върху голямо разнообразие от материали, включително дърво, акрил, камък, метал и други!

 • Инцизионен лазер от дърво, кожа, картон, стъкло и пластмаси

 • Taglio лазер от тънка (до 3-5 мм) дърво, кожа, текстил и пластмаси

 • Лесен за използване

 • Автоматично регулиране на височината на фокуса за бърза смяна на материала

 • Работен план 600 x 400 mm, 1000 x 600 mm, 1300 x 900 mm or 1500 x 900 mm

 • Лазерни сили of 60-150W

 • Възможност за разширение за ротационен модул

 • Подходящ за професионална употреба


+86 18361445350

wmb@chanxan.com

 • Product Description
 • Product Characteristics
 • Performance Parameter
 • Application Field

Примери за дървообработване

Handicrafts, Modeling and Interior Design Laser EngravingHandicrafts, Modeling and Interior Design Laser EngravingHandicrafts, Modeling and Interior Design Laser EngravingHandicrafts, Modeling and Interior Design Laser EngravingCO2 лазерна машина Производствена серия - Машина за лазерно рязане и гравиране

СО2 лазерните машини от серията CW са висококачествени и здрави машини и са идеално подходящи за промишлено производство. Работният плот може да се повдига и спуска автоматично чрез натискане на бутон. С интегрирания в лазерната глава сензор за височина машината може да се фокусира напълно автоматично, така че няма повече ръчна работа. Лазерното рязане или лазерното гравиране е идеален процес за обработка на голям брой материали. Инфрачервеният лазер топи или изпарява материала, което ви позволява да режете (висока мощност на лазера) или да гравирате (ниска мощност на лазера). По време на гравирането лазерът ще изпари горния слой, променяйки структурата на повърхността. СО2 лазерните машини от серията CW се доставят с тежък промишлен въздушен аспиратор и имат възможност за разширяване с ротационен модул. Серията CW е подходяща за компании, които търсят надеждна и достъпна машина.

Професионално рязане и гравиране от малки до големи

СО2 лазерните машини от серията CW са идеални за професионална употреба в серия от рязане и гравиране на серия от предмети с малки и големи размери с дебелина до 15 мм. Мощността на лазера варира от 60 до 150W. Здравият дизайн гарантира, че най -новият продукт от серията изглежда точно като първия продукт. Скоростта на рязане и гравиране е сравнима с машините за CO2 лазерни серии CW.


Работен план

СО2 лазерните машини от серията CW имат работна повърхност 60 x 40 cm, 100 x 60 cm, 130 x 90 cm или 150 x 90 cm. Машината се предлага стандартно с маса за ножове, на която е поставен материалът, който трябва да се реже или гравира, но лазерните машини от серия CW могат да бъдат снабдени с опция за пчелна пита. Легло с пчелна пита поддържа материала по -добре, това е особено полезно при рязане на гъвкави материали като текстил или редовно изработване на малки предмети. Тези малки предмети остават на пчелната пита след рязане.

Лесна работа

Контролерът, използван на лазерните машини за серия CW от CW, е същият като другите машини за CO2 лазер. На напълно графичния дисплей можете лесно да подготвите лазерна работа и да следите графично напредъка, докато режете или гравирате. Този контролер има отлична обработка на грешки, което прави машината лесна за използване за начинаещи (нетехнически), но и за напреднали потребители.

Laser Engraving and Engraver Machines


Лесен за използване лазерен софтуер

Подготовката на лазерно задание се извършва с помощта на включения лазерен софтуер. Изпращате цифрови дизайни към лазерната машина и можете да управлявате лазерната машина. С този софтуер можете да работите върху множество слоеве с отделни настройки във всеки слой, така че можете да извършвате комбинирани задачи с множество операции на гравиране или изрязване. Този софтуер е подходящ за Windows, MAC OSX и Linux и се предлага на множество езици, включително холандски, английски, френски и т.н. В включеното холандско ръководство ще намерите подробна информация за това как да използвате лазерния софтуер и контролера.

Handicrafts, Modeling and Interior Design Laser Engraving


Лазерно рязане - нарисувайте или импортирайте сами

За лазерно рязане се използват режещи чертежи във векторен формат. В лазерния софтуер можете сами да създадете прост дизайн или да импортирате векторен файл. Тези векторни файлове са стандартни от множество графични програми като Adobe Illustrator (ai формат) или повече технически програми като AutoCAD или Fusion360.

Директен импорт на вектор-pdf файлове

Следните векторни формати се поддържат от лазерния софтуер:

 • * ai - Adobe Illustrator. Draw the industry standard for vector.

 • .pdf - Portable Document Format. Standardized exchange of files.

 • .dxf - Drawing Exchange Format. Standardized export format of most mechanical design software

 • .svg - Scalable Vector Graphics. Format that is rapidly emerging and where a lot of open source software is available.


Бързо конвертирайте растерни изображения във векторни файлове за рязане

С лазерния софтуер е много лесно да конвертирате черно -бели (растерни) изображения във векторни файлове, така че да могат да се използват незабавно за изрязването им.

Лазерно гравиране - импортиране на изображения

Можете също да използвате лазерен софтуер за импортиране на изображения за лазерно гравиране. MetaQuip често използва софтуер PhotoGrav за по -сложни изображения, което означава, че преобразуването на изображения без допълнителна предварителна или последваща обработка винаги е перфектно. Лазерният софтуер поддържа следните формати:

 • * bmp

 • * .jpg * .jpeg

 • * .png

 • * .gif

 • * .tga

Лазерна безопасност и CE сертифициране


Тези видове машини работят с невидима лазерна светлина с висока мощност, която може да причини изгаряния, увреждане на очите и дори слепота на оператора на машината и на наблюдателите. Вземете сериозно лазерната безопасност и сертифицирането по CE, когато купувате тези видове лазерни машини и поискайте доклади за лазерна безопасност и технически строителни файлове от вашия доставчик на лазерни машини!


Машините за производство на CO2 отговарят на всички CE указания, приложими към машините и стандартите за лазерна безопасност. Машините за производство на CO2 са лазерни устройства от клас 1, което означава, че при нормална употреба никой не може да бъде изложен на лазерно лъчение. Когато лазерът се отвори, всички лазери се изключват незабавно и текущата работа на лазера се спира. Безопасността на първо място.


Повече за лазерната безопасност и CE сертифицирането ...Laser Engraving and Engraver Machines


Включено като стандарт

Серията CW е оборудвана с промишлен въздухозаборник за отстраняване на пара и прах, които се отделят по време на лазерно заваряване. Въздушен компресор, който гарантира, че лазерната леща и главата остават чисти възможно най -дълго и промишлен охладител за вода, който гарантира, че лазерната тръба остава хладна по време на лазерния процес. Единственото нещо, за което трябва да се погрижите, е място за колата, контакт 230VAC и въздуховод (100 мм).


Laser machine

Work surface 600 x 400 mm, 1000 x 600 mm, 1300 x 900 mm or 150 x 900 mm

Laser Engraving Machine for Plywood

Industrial water cooler

For active cooling of the laser tube. This is a closed system.


Laser Engraving Machine for Plywood

Air compressor

To create overpressure at the lens so that it does not pollute as quickly.


Laser Engraving Machine for Plywood

Exhaust fan

To quickly remove welding fumes. Required: direct air discharge to the outside (150mm) or air filter.
Laser Engraving Machine for Plywood

Laser software - Windows, MAC OSX, Linux

Laser software to import vector files and raster images or prepare a simple laser job directly for laser processing.

Dutch-language product and software manual


Applications

 • wood engraving

  wood engraving

 • key chain laser engraving

  key chain laser engraving

 • craft laser engraving

  craft laser engraving

Subscriber:машина за лазерно рязане на дърво

Name

Tel

Email

CAPTCHA

欧美重囗味SM群虐视频